CS Cornu, CS Păulești, Tricolorul Breaza, AFC Bănești sunt primele echipe din Liga A Prahova care au început pregătirea în vederea noului sezon!
Mai mult, câteva dintre ele au și jucat primele partide amicale, CS Păulești dând replica echipei Astra, într-un joc școală, iar Breaza a învins cu 5-2 pe Caraimanul Bușteni, finalul săptămânii urmând să aducă și alte partide amicale, dar și alte ”reuniri”, CSO Plopeni fiind una dintre echipele care termină vacanța.

Dublă semnătură pentru Anghel!

În primul eșalon județean se prefigurează și un prim scandal, mijlocașul Justin Anghel fiind anunțat drept ”semnat” de către Petrolistul Boldești și de… CS Păulești, aceasta din urmă fiind echipa care are prima ”semnătură”.
Cum, clar, niciuna dintre echipe nu va renunța la angajament, va urma un litigiu la comisiile abilitate ale Asociației Județene de Fotbal Prahova, un verdict privind suspendarea jucătorului de către forul de pe strada Pielari și, apoi… mai vedem, conform regulamentului, prima semnătură fiind cea care va ”rămâne în picioare”.

Cornu are preparator tunisian!

Cu gânduri mari a plecat la drum și CS Cornu, care a realizat deja primele transferuri, Durlea Georgian (Coada Izvorului), Mihăiță Cristian (Petrolistul Boldești) și Marius Șărban (Fieni) fiind noile achiziții ale echipei antrenate de Mihai Dinu. Cei din Cornu vor juca Mihaita Cristian...sâmbătă cu Argeșul Mihăilești – primul amical, apoi cu Astra 2, Titu și Moreni, dar marea noutate pentru echipă o constituie prezența unui preparator fizic, un tunisian fiind cooptat în staff, prima impresie legată de profesionalismul acestuia fiind foarte bună!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVorbe înțelepte
Articolul următorEvenimente