Plămânii sunt legaţi de actul vieţii, de curajul de a trăi, de viaţa însăşi.
Din acest motiv, orice afecţiune a lor este socotită extrem de gravă şi orice factor nociv trebuie înlăturat de urgenţă, potrivit AMPRESS, care preia informaţii prezentate secretele.com.
Dat fiind faptul că ei răspund de respiraţie, deci de viaţă, orice supărare împotriva a ceea ce trăim poate produce efecte devastatoare în procesul respiraţiei.
Orice refuz de a accepta viaţa duce, de asemenea, la afecţiuni ale plămânilor.
Frica de moarte, însă, este considerată punctul declanşator al cancerului la plămâni. Din acest motiv, fiecare etapă a fricii trebuie înlăturată, de la micile panici până la frică cea mai puternică, cea legată de moarte, cum spuneam mai sus.
Oricine este supus aceloraşi riscuri, din momentul în care s-a trezit până seara, târziu, când se așază în pat pentru a se odihni.
Cine este protejat 100 la sută? Evident că nimeni, dar are vreun sens să trăim cu această frică în permanenţă?
Oricum, ea nu aduce nimic bun şi, în plus, ne poate îmbolnăvi.Există soluţii pentru a evita aceste momente de panică?
DA, există soluţii şi ele ţin doar de noi, de actul conştientizării. Trebuie să înţelegem că ne-a fost dăruită această viaţă şi ea merită să fie trăită şi iubită, nu să ne temem de ea.
De fapt, temându-ne de viaţă, ne temem de divinitate şi oare, avem cu adevărat motive?
Prin urmare, să ne iubim viaţa şi să trăim clipă de clipă cu bucurie şi recunoştinţa!
Nu avem motive adevărate pentru a fi trişti şi nici pentru a fi speriaţi. Totul a fost inventat de divinitate şi soluţiile sunt tot acolo.
Deci, să ne rugăm în linişte şi El ne va întinde o mână… Întotdeauna!