Clasa a VIII-a s-a terminat și copilul tău nu a prins loc la liceu din cauza notei de la Evaluare sau chiar nu s-a prezentat deloc la examen? Îţi propunem programul STAR – este o școală de unde poate să înveţe o meserie bănoasă și aibă un job asigurat, fără a renunţa la cursuri.

Ce este programul STAR?

STAR este ca o școală de meserii: orice elev care se înscrie în program se duce la școală, la Liceul Tehnologic 1 Mai, și face ore de teorie, dar la acestea se adaugă ore practice în care învață o meserie. Programul STAR din Ploiești pregătește elevii pentru meseriile de sudor și lăcătuș mecanic.

De ce să alegi STAR?

Programul durează 3 ani și este complet gratuit. Mai mult, fiecare elev primește o bursă lunară de 400 RON și transport gratuit.
Orele de practică, acolo unde se învață meseria, sunt ținute la firmele partenere Christof Industries, Habau PPS Pipeline Systems, Kraftanlagen și Rohrer Group, care vor oferi locuri de muncă pentru absolvenți.
La terminarea programului STAR, elevii vor primi și un certificat profesional recunoscut peste tot în Europa.
Meseria de sudor, dar și cea de lăcătuș mecanic sunt foarte căutate în România. Dacă fac școala în programul STAR, la sfârșitul celor 3 ani de program elevii primesc un loc de muncă sau își pot continua și studiile.

Locuri limitate!

Înscrierile se pot face numai între 22 și 24 iulie la Liceul Tehnologic 1 Mai Ploiești. Pentru informații despre înscrieri, scrieți-ne un mesaj cât mai rapid pe pagina de Facebook a programului STAR sau sunați la 0344 801 711.