F. T.

Ieri dimineață, poliţiştii Secției de Poliție nr. 4 Ploiești au efectuat 11 percheziţii pe raza județului Prahova și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de amenințare și violare de domiciliu.
Zece dintre descinderi au avut loc în Prahova (nouă în Ploiești și una în Bărcănești), iar o alta în județul Ilfov (comuna Mogoșoaia).
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, “din cercetări au rezultat indicii că, la începutul lunii iulie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns fără drept în curtea a două locuințe situate în cartierul Mimiu din Ploiești, având asupra lor obiecte contondente, unde ar fi amenințat persoanele care se aflau în imobile. De la locuințele vizate, polițiștii au ridicat bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, respectiv săbii, cuțite, bâte, topoare, precum și două pistoale tip air-soft””.
Zece persoane au fost duse la audieri, urmând ca anchetatorii să stabilească varinata mai sigură pentru liniștea cetățenilor: fie continuarea cercetărilor cu bănuiții în stare de libertate, fie reținerea acestora.