Marcel Marin

Petrolul Băicoi-Olimpia Comarnic 3-4 (2-3)
Marcatori: C Comnoiu-2, M.Apăunei/ Fl Sandu, B.Negotei, R. Mușea-11, B.Negotei
Petrolul Băicoi: Pandelescu- A. Petrescu, C. Burlacu, D. Chioveanu, I. Crăciun-I.Burchi, Al. Stefan, A. Radu, Stăncescu- C. Comnoiu, A. Năstase. Au mai jucat: Ștefan Curchi, M. Apăunei, Fl. Bogza, M. Fomenco, I. Niculae, Șt. Hromei, O. Stancu, S. Rusu, Al. Epurescu, I. Roșu. Antrenor: Mihai Negreanu
Olimpia Comarnic: Dr. Jilavu- D. Dinoiu, Al. Frățilă, B. Șerban, M. Dinoiu-A. Marin, R. Mușea, L. Comănoiu, B. Negotei- Fl. Sandu,V. Plumb. Au mai jucat: B. Andrei, Piciorea, A.Ștefan, Bădiță, Brezeanu, M.Mușea, V. Nedelcu. Antrenor: Adrian Mitrea

Formațiile din Liga A Prahova, și nu numai, au început pregătirile pentru noul sezon. Timid, cu maxim două ”întâlniri” pe săptămână, în majoritatea cazurilor, cu câte un amical în week-end, etc.
Nou-promovata Petrolul Băicoi, echipă care revine în primul eșalon județean după o pauză de doi ani, a pierdut, surprinzător, amicalul cu ”revelația” sezonului trecut în Liga C – Olimpia Comarnic, formația care a uimit fotbalul amator din România cu reprezentațiile galeriei, încununate cu o promovare spectaculoasă în Liga B, reușind să se impună cu 4-3 în amicalul de la Băicoi. Succesul echipei din Comarnic s-a datorat, în mare parte, unui jucător nou, cu mult peste valoarea acestor eșaloane județene, atacantul Florin Sandu (jucător de 18 ani, este legitimat la Academia Sport Team București, la grupa ”Elită U 19”) făcând ravagii în defensiva băicoiană și, dacă va rămâne să joace în localitatea natală – Comarnic, atunci, cu siguranță că Olimpia va avea șanse mari să continue ”visul frumos”.
Și Băneștiul a jucat un amical, Tricolorul Breaza fiind adversara, duelul colegelor din Liga A încheindu-se la scor de … tenis, 6-3 pentru Bănești, foștii atacanți petroliști, Adrian Vintilă (3 goluri) și Decebal Nae (2), fiind decisivi pentru echipa din Bănești, pregătită de Claudiu Dumitrescu – cel care a avut și rolul de jucător, nu numai de antrenor, în acest meci.
Rezultate partide amicale:
Tricolorul Breaza – A.F.C. Bănești 3-6
CS Cornu- Argeșul Mihăilești 5-3
Marcatori: Al.Moise-2, C.Mihăiță, Spurcaciu, Șovăială.