V. Stoica

Starea construcțiilor care se află în proprietatea Salinei Slănic a fost unul dintre subiectele des abordate în mass-media, în special în perioadele în care s-au produs diverse evenimente în cadrul acestei sucursale a Societății Naționale a Sării – Salrom SA.
În această lună, Salrom are în derulare o procedură de achiziție destinată încheierii unui contract pentru expertizarea tehnică a tuturor construcțiilor aflate în proprietatea sucursalei Salina Slănic. Astfel, după finalizarea documentației solicitate de către autoritatea contractantă, se vor cunoaște condițiile în care se află clădirile salinei prahovene.
Procedura de achiziție este licitație deschisă, iar ofertele pot fi depuse de către cei interesați până la data de 19 iulie.
Având în vedere că valoarea estimată a contractului este foarte mare, expertizarea tuturor construcțiilor ridicându-se la o sumă de aproximativ 200.000 de lei, fără TVA, este de așteptat ca un contract de prestări servicii să fie parafat până la finalul acestei veri.