Jucătorul Astrei, Valentin Gheorghe, unul dintre cei trei fotbaliști din județul nostru care au bifat minute în primul eșalon în acest sezon (alături de Romario Moise, legitimat tot la clubul Astra, respectiv Velisar – petrolistul cedat celor de la Gaz Metan Mediaș), are un start de sezon perfect, încununat de reușite decisive pentru echipă. Ultima, împotriva FCSB-ului, Astra învingând cu 2-1 formația lui Gigi Becali, primul gol fiind ”opera” fostului internațional de tineret, cu un șut perfecta plasat, din marginea careului mare!
Este al treilea gol pentru Gheorghe în acest sezon, în doar 4 etape jucate, toate reușitele sale fiind ”din acțiune” – câte una în meciurile cu FC Botoșani (scor 2-2), FC Voluntari (scor 2-1 pentru Astra) și, acum, FCSB – tot 2-1 pentru elevii lui Dan Alexa!
Iar Gheorghe se află pe podium în topul golgheterilor din Liga I, până acum, alături de brazilianul Eric de Oliveira – cel mai bun marcator din primul eșalon, dintre străinii care au jucat în România, respectiv internaționalul Ciprian Deac, primul având 4 reușite (dar printre ele și de la punctul cu var), iar clujeanul, tot 3!

Budescu, al patrulea prahovean?7-budescu

Ploieșteanul Constantin Budescu este pe cale să revină și el în Liga I, având cel puțin două oferte, de la FCSB și Astra, după ce a convenit cu arabii de la Al Shabab Ryad să părăsească formația saudită! Budescu a fost la meciul Astra – FCSB, în tribune, fiind șanse mari ca să se alăture, foarte curând, grupului ”minuscul” de prahoveni în Liga I în campionatul 2019-2020.