Cu o săptămână înainte de meciul de debut în noul sezon al Ligii a III-a, joc care va opune, la Blejoi, cele două formații prahovene de la acest eșalon, CS Blejoi, respectiv Astra 2, ambele formații au avut programate ultimele repetiții, împotriva unor formații de același nivel valoric.
Și se poate spune că ambele grupări și-au ”atins scopul”, având parte de verificări reușite, Astra 2 înregistrând un succes, 4-3 cu Mostiștea Ulmu (echipă din seria a II-a a diviziei C), în timp ce Blejoiul a remizat, 2-2, cu FC Pucioasa, viitoare colegă de serie.
Pentru Astra 2, decisive au fost reușitele jucătorilor veniți de la prima echipă, fostul junior al lui Liverpool, Tony Silva – 2, respectiv Șerban și Culda marcând golurile ”satelitului”, care a condus cu 3-0 la pauză, scorul evoluând apoi ”ciudat”, oaspeții reușind egalarea, pentru ca elevii lui Adrian Senin să se impună pe final.
La Blejoi, gazdele au condus la pauză, dar s-au văzut egalate în min. 85, prestația elevilor lui Răzvan Vlad fiind de remarcat în multe momente, încurajatoare în perspectiva ”încercării” numite Liga a III-a.
Mai întâi, Marmandiu (încă din min. 1) a profitat de o pasă neglijentă a lui Ghinea pentru fundașii centrali și a înscris cu un șut plasat, pentru Pucioasa, dar Blejoiul a întors scorul, prin Ruptureanu (min. 17, 1-1), care a reluat din mijlocul careului, dupa o acțiune prelungită de atac a gazdelor și Lambru (min. 38, 2-1), care a înscris cu un șut de la 20 metri, egalarea venind de la Iamandache (min. 85) cu un șut de la marginea careului.
Pentru ambele formații urmează ultima săptămână de antrenamente înaintea meciului programat sâmbătă, de la orele 18.00, la Blejoi, fiind clar că, pentru Blejoi, unitatea grupului va fi atuul principal, în timp ce Astra 2 va „trăi” din sprijinul venit de la echipa de seniori.

CS Blejoi – FC Pucioasa 2-2 (2-1)
Marcatori: Ruptureanu (17), Lambru (38)/Marmandiu (1), Iamandache (85)
CS Blejoi: Ad. Gheorghe – Anghel, Al. Oprea, Năstase, Ghinea – Ruptureanu, Bojoaga, Rudaru – Teru, Iancu, Lambru. Au mai jucat: Cl. Stoica, Iacob, Vl. Oprea, Ir. Dumitru, Vl. Badea, Chiși, Ursu, Cr. Vasile, D. Roman. Antrenor: Răzvan Vlad
FC Pucioasa: Priseceanu – Godinac, Ilie, Călin, Georgescu – Grigore, Grigorescu – Manolache, Marmandiu, Neacșu – Tilic. Au mai jucat: Stanciu – Lazăr, Bailbaie. Lungeanu, Vl. Roman, Iamandache, Nisipeanu. Antrenor: Romulus Ciobanu
Au arbitrat: Mădălin Marinescu – Diana Florea și Bogdan Ciocoiu