După ce au amânat, la începutul sezonului, meciul cu Miercurea Ciuc, oficialii Petrolului au solicitat și au reușit să reprogrameze și duelul cu Turris Tn. Măgurele, programat săptămâna viitoare! Partida din etapa a 14-a a Ligii 2 a fost ”reportată” deoarece echipa ploieșteană are doi jucători convocaţi la naţionala U18 a României, Mario Bratu şi Ianis Stoica fiind chemaţi de selecţionerul Dan Oprescu să facă parte din prima reprezentativă la două partide amicale contra Slovaciei! Petrolul a profitat de schimbarea de regulament făcută de FRF în această vară (din acest sezon, orice echipă din Liga 2 sau 3 care are minimum doi jucători convocaţi la echipele naţionale pot solicita amânarea meciurilor în perioada în care nu-i pot folosi pe respectivii componenţi ai lotului) şi a obținut amânarea meciului cu Turris-Oltul, care iniţial fusese programat pentru joi, 24 octombrie, de la ora 18:00, la Turnu Măgurele, în cadrul etapei a 14-a a Ligii 2. FRF a reprogramat jocul pentru 20 noiembrie, într-o zi de miercuri, ora nefiind încă stabilită.
Juniorii petroliştilor se vor prezenta, pe data de 19 octombrie, în cantonamentul de la Buftea, urmând să participe la „dubla” de verificare cu Slovacia, meciurile fiind programate să se dispute pe 22 şi 24 octombrie, ambele pe stadionul din Otopeni. Bratu şi Stoica au fost folosiţi constant în stagiunea 2019-2020 a Ligii 2, primul bifând şase apariţii şi un gol marcat, iar cel de-al doilea şapte jocuri.
Pentru Petrolul va fi al doilea meci amânat în acest sezon, după cel cu FK Csikszereda, pe care ar fi trebuit să-l dispute la Ploieşti, pe 31 august, însă care a fost reprogramat pe 5 sau 6 noiembrie, deoarece la data respectivă s-a dorit de către federaţie protejarea suprafeţei de joc pentru meciul României cu Malta.
În acest sezon de Liga 2, din care s-au desfăşurat 11 etape, au fost amânate până acum şapte meciuri: Petrolul – Csikszereda (etapa 5), ”U” Cluj – UTA (etapa 6), Rapid – UTA (etapa 10), Argeş – Reşiţa, Buzău – ASU Poli, UTA – Chiajna şi Călăraşi – Rapid (toate patru din etapa 11).