Petre Apostol

Astăzi, echipa CSM Ploieşti va găzdui, în Sala „Olimpia”, etapa a patra din cadrul Campionatului Naţional la Baschet Feminin U14, elevele antrenoarelor Loredana Munteanu şi Corina Savu făcând parte din Grupa B1 în această rundă.
În primele trei etape, CSM Ploieşti a bifat cinci victorii şi o singură înfrângere, fiind în grafic pentru califcarea în faza finală.
La turneul de la Ploieşti, de astăzi, echipa gazdă se va confrunta, de la ora 9:30, cu Sportul Studenţesc, formaţie care a avut un parcurs cu patru victorii şi două înfrângeri până acum. Apoi, de la ora 13:00, Sportul Studenţesc se va confrunta cu ACS Dan Dacian Bucureşti, în a doua partidă a etapei.
Iar în finalul turneului, de la ora 18:00, CSM Ploieşti va primi replica echipei campioane, ACS Dan Dacian, care a câştigat toate cele patru partide disputate până acum.

CSU Ploieşti şi CS Sevlar, în deplasare la U18

Tot la finalul acestei săptămâni, cele două echipe prahovene din Campionatul Naţional de Baschet U18, CSU Ploieşti şi CS Sevlar Ploieşti, vor evolua în faza a doua, ambele jucând în deplasare. Câştigătoare a Grupei 9 în prima fază, cu patru victorii din tot atâtea meciuri disputate, CSU Ploieşti va evolua la Mediaş, urmând să întâlnească, în ordine, echipele CN Aurel Vlaicu 1 Bucureşti (astăzi, ora 10:00), CSŞ CSM Târgu Jiu (astăzi, ora 17:00) şi CSŞ Mediaş (mâine, ora 11:00).
De partea cealaltă, CS Sevlar Ploieşti – care a obţinut trei victorii din şase partide disputate în Grupa 7 în faza întâi – va juca la Focşani, urmând să se confrunte cu următoarele echipe: LPS Bihorul CSM Oradea (astăzi, ora 9:30), LPS Focşani (astăzi, ora 18:00), CSŞ Nr. 1 Athletic Constanţa (mâine, ora 9:00).