Petre Apostol

Echipa de handbal feminin Activ Prahova Ploieşti va evolua pe terenul formaţiei CSU Târgovişte, în această după-amiază, de la ora 16:00, într-un meci contând pentru etapa a noua din cadrul Seriei C a Diviziei A. Pentru jucătoarele pregătite de antrenorii Florin Ciupitu şi Nicolae Nimu, acest meci reprezintă, mai degrabă, un test de verificare în vederea partidei de sâmbătă (ora 16:00), din Sala „Olimpia”, cu a treia clasată a ierarhiei, CSM Târgu Jiu.
CSU Târgovişte a bifat o singură victorie în acest sezon, şi aceea la „masa verde”, neavând un lot care să se poate ridica la nivelul unei formaţii care vizează prezenţa la Turneul Final al Diviziei A, gruparea prahoveană ocupând locul secund în clasament, pierzând doar în duelurile cu lidera ierarhiei, Dacia Mioveni.
În partida directă din primul tur, Activ Prahova Ploieşti s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 38-16 (17-6).
În cadrul etapei intermediare de astăzi, cel mai interesant meci va avea loc la Târgu Jiu, acolo unde echipa locală CSM (aflată la egalitate de puncte cu Activ Prahova Ploieşti, dar cu golaveraj mai slab) va primi replica formaţiei din fruntea ierarhiei, Dacia Mioveni 2012, meci programat de la ora 17:00.
Runda se va încheia mâine, cu meciul dintre ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub şi Naţional Râmnicu Vâlcea, partidă programată de la ora 17:00.