Prima parte a sezonului 2019-2020 se apropie de final, în weekend fiind programată penultima etapă a turului de campionat. Capul de afiș al rundei este, fără doar și poate, duelul dintre FC Argeș Pitești și FC Petrolul Ploiești, două dintre formațiile care emit pretenții justificate pentru un loc în primul eșalon. Întâlnirea, ce se va disputa pe stadionul „Nicolae Dobrin”, va începe mâine, la ora 19.30, şi va reprezenta, cu adevărat, un moment al adevărului, pentru că un succes al galben-albaştrilor ar însemna o opţiune serioasă pentru… o iarnă liniştită.
Revenită pe podium după etapa intermediară derulată la mijlocul acestei săptămâni, formația ploieşteană merge la Pitești în căutarea unui nou rezultat pozitiv, care să-i consolideze postura din clasament, dar şi adversara – FC Argeș arată o revenire de formă, venind după șase meciuri consecutive fără înfrângere.
Petroliștii tratează, astfel, cu importanță maximă confruntarea de pe arena „Nicolae Dobrin”, elevii lui Flavius Stoican plecând de ieri spre Piteşti, fără Walace, Zaharia și Hamza Younes – accidentaţi.
„Întâlnim un adversar care joacă fotbal, care încearcă să construiască și să își impună jocul. În plus, piteștenii vin și după o perioadă bună și, evident, moralul lor este unul ridicat. De aceea, trebuie să fim foarte atenți și să pregătim foarte bine această partidă. Deși am jucat multe meciuri într-o perioadă foarte scurtă, avem un tonus ridicat, suntem într-o formă bună și suntem o echipă foarte, foarte greu de bătut! Va fi un meci cât se poate de interesant, între două formații care traversează o perioadă favorabilă și sper ca noi să fim cei care vom câștiga!”, a prefațat, Flavius Stoican, confruntarea din „Trivale”.
Așa cum era de așteptat, petroliștii vor avea, și la Pitești, susținerea unei galerii numeroase, prețul biletelor destinate sectorului suporterilor oaspeților costând 5 lei și putând fi achiziționate de la fața locului.
Pentru întâlnirea de mâine a fost delegată o brigadă alcătuită din Marian Barbu (Făgăraș) – Stelian Slabu (Brașov) și Mihai Constantin Cantemir (Fărăgaș). Arbitru de rezervă va fi Bogdan Neculcea (București), iar observatori – Andrei Ioniță (București) și Traian Marcu (Sibiu).