Cu doar o săptămână înainte de startul returului Ligii a III-a, echipele prahovene din acest eşalon şi-au programat ultimele verificări înaintea duelului din prima etapă, care va fi chiar derbiul dintre Astra 2 şi CS Blejoi, care se va desfăşura pe stadionul din cartierul “9 Mai” al Ploieştiului.
Astăzi, de la orele 16,00, elevii lui Răzvan Vlad merg la Moreni, pentru amicalul cu Flacăra, Blejoiul dorind o repetiţie cât mai aproape de condiţiile în care se va juca etapa oficială.
În schimb, Astra 2 a ales să dea curs invitaţiei de a juca pe “sintetic”, dar contra unui adversar puternic, Metaloglobus, mâine, de la orele 11,00.

Retragere ratificată

În ultima şedinţă a Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, desfăşurată la mijlocul acestei săptămâni, s-a luat act de cererea de retragere a echipei Tractorul Cetate, din seria a III-a a diviziei C. “Oltenii” au fost retrogradaţi în ultimul eşalon valoric al AJF Dolj, atât Astra 2 cât şi CS Blejoi având asigurate trei puncte în retur, spre finalul întrecerii, când trebuiau să joace cu cei de la Cetate (CS Blejoi, chiar în ultima etapă, astfel că se va lua vacanţă mai devreme).