Având în vedere necesitatea luării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID–19, pentru respectarea recomandărilor Ministerului Muncii și Protecției Sociale, societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță abonații din aria de operare că, începând cu data de 13 martie 2020, se suspendă temporar programul cu publicul, urmând ca primirea sesizărilor, cererilor/solicitărilor de orice natură să fie asigurată prin următoarele mijloace de comunicare:

E-mail: dispecerat@hidroprahova.ro

Telefon: 0244/529474, 0724/299614

 Abonații vor putea utiliza inclusiv datele de contact ale tuturor sucursalelor HIDROPRAHOVA din județ. Acestea sunt publicate pe website-ul www.hidroprahova.ro.

De asemenea, începând cu data de 13.03.2020, programul de audiențe va fi suspendat, atât la sediul HIDROPRAHOVA din Ploiești, strada Logofăt Tăutu, nr.5, precum și la sediile sucursalelor din Prahova.  Măsura va fi valabilă până la data de 23.03.2020, cu posibilitate de prelungire în funcție de condițiile impuse de autoritățile responsabile.

Începând cu data prezentei comunicări, societatea HIDROPRAHOVA SA va transmite informații de interes public prin intermediul site-ului www.hidroprahova.ro, al rețelelor de socializare, precum și prin mass-media locale.