Comitetul Internațional Olimpic a creat platforma Athlete365 cu scopul de a sprijini sportivii în activitatea lor, dar și în afara terenului. Athlete365 oferă instrumente, servicii și o rețea globală puternică pentru a ajuta sportivii să facă față provocărilor. Platforma conține resurse utile și pentru colectivele tehnice. În contextul pandemiei de COVID-19, platforma și-a adaptat conținutul și furnizează informații și sfaturi utile pentru ca sportivii să treacă peste această perioadă dificilă din pregătirea individuală, la domiciliu. Platforma poate fi accesata la adresa: https://www.olympic.org/athlete365.
Sportivii se pot înregistra după crearea unui cont personal și pot primi conținut exclusiv și acces la comunitatea globală a sportivilor olimpici.
De menționat că, la nivel național, Comitetul Olimpic și Sportiv Român oferă sprijin fiecărui sportiv și tehnician prin specialiștii Centrului Olimpic pentru Testare și Asistență Științifică (COTAS), care realizează, săptămânal, buletine informative legate de pregătirea fizică și mentală în această perioadă, care pot fi vizualizate pe siteul oficial al COSR0 – cosr.ro.