Pentru formațiile prahovene din Liga a 3-a începe astăzi runda a patra, deja, acest eșalon apropiindu-se de… jumătatea turului! S-a jucat puțin, mai este tot puțin de jucat, și, din păcate, după ce că numărul meciurilor este redus, unii dintre jucători mai primesc și sancțiuni drastic, două dintre formațiile noastre de la acest eșalon devenind fără să vrea… campioane la amenzi, după ultima etapă!
Astfel, CSO Plopeni a ”adunat” nu mai puțin de cinci etape de suspendare și amenzi cumulând 2700 de lei după partida cu AS SR Brașov, din runda precedentă (scor 2-1 pentru oaspeți, meci jucat la Blejoi). Golgheterul echipei plopenare în ultimele sezoane, Andrei Ciobanu, a fost suspendat nu mai puțin de 3 etape și amendat cu 1700 de lei, după injurii aduse arbitrilor, la ultimul joc. Și colegul său Trică a ”comis-o” în ultima rundă, tot pentru o eliminare primind două etape de suspendare și 1000 lei penalitate, astfel că plopenarii merg astăzi la Brașov, pentru jocul cu Kids Tâmpa, având ceva probleme de lot.

Chişi a plătit scump eliminarea de la Sepsi II:  două runde şi 1000 de lei
Chişi a plătit scump eliminarea de la Sepsi II: două runde şi 1000 de lei

Și CS Blejoi a avut ”evenimente” la ultimul joc, deplasarea de la Sepsi Sf. Gheorghe, unde a învins cu 3-2, ”plătind” însă cu două cartonașe roșii această victorie, Ionuț Chiși fiind suspendat două runde și amendat cu 1000 de lei, iar Ionuț Ilie – ”doar” o etapă, în jocul de mâine cu Cetate Râșnov.
Astăzi joacă și Astra 2, cu AS SR Brașov, care revine în Prahova la doar o săptămână după victoria cu Plopeniul. Meciuri interesante, pentru toate echipele noastre din Liga a III-a. Să vedem, luni, …”bilanțul” Și, poate, mai puține amenzi și mai multe puncte!