F.T.

Angajaţi ai Poliției Municipiului Ploiești l-au prins pe un bărbat bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie pe raza municipiului Ploiești, fapte care au avut loc în luna septembrie a acestui an.
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, „bărbatul a fost prins marţi, 27 octombrie, la punctul de trecere a frontierei Nădlac.
Din cercetările efectuate până acum a rezultat faptul că, la data de 15 septembrie a.c., acesta i-ar fi furat unei femei în vârstă de 77 de ani, prin violenţă, sacoșa în care erau mai multe bunuri, precum şi poșeta.
Totodată, în ziua de 25 septembrie a.c., tot prin violenţă, i-ar fi luat unei a doua persoane bijuterii din aur și borseta personală, în care se aflau documente, precum şi suma de 1.100 de lei”.
În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.
În prezent, cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, în cadrul unui dosar penal, în care individul este acuzat de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de art. 233 din Codul Penal.