V. Stoica

Noul președinte al Consiliului Județean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu, ales în funcție în urma scrutinului din 27 septembrie, i-a făcut cadou prietenului adus de la Călărași funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova!
Consilierii județeni care au depus jurământul în cadrul ceremoniei de constituire a deliberativului prahovean au fost convocați, în ședință extraordinară, ieri, pe ordinea de zi fiind alegerea celor doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova.
vice CJ - Dumitru TudoneDacă una dintre cele două propuneri a fost prahoveanul Cristian Apostol, de la USR-PLUS, cea de-a doua propunere, venită din partea PNL, a fost Dumitru Tudone, unul dintre transferurile făcute de Iulian Dumitrescu de la Călărași în județul Prahova!
Astfel, Dumitru Tudone, fost secretar al Consiliului Județean Călărași, cu domiciliul flotant la Plopeni, până ieri director de cabinet la Cancelaria prefectului de Prahova Cristian Ionescu, a fost ales cu o singură abținere, în cadrul ședinței de ieri, vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova.
Cât de mult cunoaște Tudone Prahova, rămâne de văzut! Important este gestul pe care l-a făcut noul președinte al CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, dăruindu-i chiar de Sfântul Dumitru lui Tudone postul râvnit de mulți alți liberali prahoveni!
Și Cristian Apostol (USR-PLUS) a fost ales în funcția de vicepreședinte al CJ Prahova, acesta devenind astfel cel de-al doilea adjunct al șefului administrației prahovene, Iulian Dumitrescu.