Duminică, de la orele 15,00, Petrolul are parte de un prim duel care va da o imagine corectă, fidelă a strategiei de transferuri din această vară şi a potenţialului echipei în vederea promovării în Liga I. Petrolul – Universitatea Craiova este un derbi al ligii secunde, a fost un derbi şi în primul eşalon, iar cele două echipe chiar speră că vor repeta acest duel, la anul, în Liga I, oltenii fiind, parcă, mai aproape de acest ţel, după cum a început campionatul, unul în care formaţia pregătită acum de Dan Vasilică (rămas după demisia lui Nicolo Napoli principal) este pe primul loc.
Va fi un meci “care pe care”, din toate punctele de vedere, elevii lui Viorel Moldovan având doar varianta victoriei, pentru a se “aşeza” cum trebuie pe trasa promovării.

Duel Prahova – Braşov, episod nou, în Liga III

În eşalonul trei valoric, astăzi au meci toate cele trei formaţii prahovene, runda a 7-a, programând un nou episode din duelul “Prahova versus Braşov”, duel din care, deocamdată, Braşovul este pe val.
Derbiul rundei este, fără doar şi poate, partida de la ora 14,00, AS SR Braşov – CS Blejoi, joc care pune faţă în faţă ocupantele locurilor 2, respectiv la Braşov. Şi liderul Corona are joc contra unei formaţii prahovene, urmând să se deplaseze la Plopeni (ora 15,00), pe stadionul “Gheorghe Şilaev”, în timp ce Astra 2 merge pe terenul codaşei ACS Cetate Râşnov (joc programat tot începând cu ora 15,00).