Petroliștii au încheiat, astăzi, stagiul de pregătire pe care l-au efectuat în această săptămână la Poiana Brașov, cu un joc test disputat împotriva prim-divizionarei Sepsi Sf. Gheorghe. Partida s-a desfășurat la Ghimbav, pe o ploaie ce nu s-a oprit niciun moment de-a lungul celor 90 de minute, și a propus un duel spectaculos, cu multe goluri marcate și o sumedenie de alte ocazii la cele două porți.
Finalmente, câștig de cauză au avut covăsnenii, 5-4, după 3-2 la jumătatea întâlnirii. Vașvari (9) a deschis scorul, transformând o lovitură de pedeapsă acordată după un fault comis de către Mondragon asupra lui Achahbar, dar petroliștii au restabilit repede egalitatea, Buhăescu (14) înscriind din fața porții, după o acțiune personală, pe partea stângă, a lui Diarra. Golofca (17) a readus formația prim-divizionară în avantaj, apoi Diarra (40) a punctat pentru 2-2, fiind el servit, de această dată, de către Buhăescu, pentru o reluare din apropierea buturilor apărate de către Jesus Fernandez, dar până la pauză Sepsi a mai marcat o dată, Bajirovic (42) stabilind scorul primei părți.
Imediat după reluare, „lupii” au egalat din nou, Matiș (50) învingându-l pe Niczuly cu un șut de la 16 metri, lateral dreapta, expediat la colțul lung. Achahbar (63) a înscris pentru 4-3, Buhăescu (65) a egalat din nou, dintr-un penalty obținut de Diarra, iar Istvan Fulop (71) a pus capăt, în cele din urmă, seriei celor nouă goluri marcate!
Viorel Moldovan a apelat în această întâlnire la următorii jucători: Avram – Olaru, Răuță, Huja, Poelmans – Mondragon (75 Nicolae) – Ben Levy (75 Iovu), Matiș (75 Enache), Botic (75 Nițescu), Diarra – Buhăescu.
Astăzi, lupii au programat un nou meci amical, cu FC Voluntari.