Cel mai promiţător sportiv al secţiei de kempo a CSM Ploieşti, Edwin Petrea (12 ani), a participat, duminică, la Novi Sad (Serbia), la o importantă gală pe reguli de K1, „Battle Net Championship”, reuşind o nouă victorie spectaculoasă, în faţa localnicului Nikola Bogatinoski (cel mai bun sportiv sârb la această categorie de vârstă).
Sportivul pregătit de Florentin Petrea a câştigat prin knock-out în prima repriză şi a ajuns la cea de-a 12-a victorie consecutivă a carierei, în tot atâtea meciuri susţinute. Confruntarea s-a desfăşurat în limitele categoriei „40 kg”, sportivul ploieştean reuşind să se impună rapid, prin KO, în ciuda faptului că, la cântarul oficial, a avut cu aproape 4 kilograme mai puţin decât Bogatinoski.
Pentru Edwin Petrea, acesta a fost cel de-al treilea succes internaţional din 2020, el reuşind să câştige, în septembrie, alte două meciuri pe care le-a disputat la Sofia şi Novi Sad.
Evenimentul de duminică a avut în program 13 meciuri, dintre care cinci în deschidere şi opt în gala principală, pe care a inaugurat-o confruntarea Nikola Bogatinoski – Edwin Petrea.