Romeo Ionescu! Atât!

Dumnezeu să-l ierte pe Romeo Ionescu! Un super profesionist, pe care societatea „nouă ” l-a înțeles prea puțin… Mult prea puțin față de cât merita! A trecut în neființă discret, demn, poate neînțeles… Păcat, mare păcat!
Reprezenta enorm într-un domeniu atât de select- statistica sportivă. Istoria fotbalului, cercetată, muncită, respectată, la cele mai înalte cote, fără a aștepta nimic în loc! Deși merita recunoaștere! Cel puțin…
Romeo Ionescu a trecut în neființă! Toată suflarea fotbalistică românească este mai săracă, deși, foarte probabil, nu-și dă seama ce a pierdut!
Drum lin, Romeo!

Deces şi în arbitrajul prahovean

Nu numai lumea presei sportive este în doliu, ci și Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova, prin Comisia Judeţeană de Arbitri „Dr. Emil Vlaiculescu” Prahova. Astfel, de Crăciun, AJF Prahova a anunţat trecerea în nefiinţă, la vârsta de 52 de ani, a fostului arbitru Iulian Giuran. Colaborator al forului prahovean, Giuran a fost observator de arbitri, formator de tineri arbitri, colaborator al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Giuran a fost colaborator al CJA Prahova, în ultimii ani , unde a susţinut lecţii video pentru arbitrii şi observatorii locali.
„Dumnezeu să îl ierte! Suntem alături de familia îndoliată” – este mesajul AJF și CJA Prahova!