V. S.

Pompierii militari prahoveni au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru stingerea a două incendii, în două localități din județ. Unul dintre incendii a avut loc la o casă particulară din comuna Cocorăștii Colț. Pompierii au stins flăcările care cuprinseseră circa 80 de metri pătrați din locuință. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.
Un al doilea incendiu s-a produs în comuna Gornet, în satul Gornet. De această dată, însă, flăcările au cuprins un garaj, un autoturism, o seră de flori și o anexă gospodărească. Potrivit ISU Prahova, la sosirea echipajelor la locul intervenției, focul se manifesta violent, cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Incendiul s-a soldat cu pagube materiale, după ce a cuprins circa 250 de metri pătrați de construcții – anexă.
Și ieri dimineață, pompierii prahoveni au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuință din comuna Florești. Flăcările s-au manifestat la acoperișul imobilului, pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați.