La ședința de pregătire condusă de către Nicolae Constantin a participat, ieri, și un jucător nou. Este vorba despre fundașul central Alexandru Sabău (23 de ani), cel care, în acest sezon, a evoluat pentru o altă grupare de eșalon secund, Fotbal Club Brașov, de care s-a despărțit oficial zilele trecute.
Născut la Arad, Sabău a ajuns la Brașov la începutul campionatului în curs, de la Gloria Lunca-Teuz Cernei, și a bifat 14 prezențe în ediția 2021-2022 a Ligii 2, reușind să și înscrie de două ori. Tânărul apărător are și experiența fotbalului italian, acolo unde și-a petrecut o parte din anii junioratului, evoluând inclusiv în Serie D, pentru AVC Vogherese, între 2015 și 2018.
Intrat direct în programul de pregătire al „lupilor”, Sabău va face parte din lotul echipei ploieştene pentru restul sezonului, deja efectivul “lupilor” fiind unul… cu inflaţie de jucători pe posture!
În plus, deşi se spera ca Buia sau Vajushi să-şi găsească echipe şi să plece “pe ultima sută de metri”, aceştia au rămas la Ploieşti, chiar dacă se antrenează separat, preferând să încaseze salariul, până în vară!