Petrolul a încheiat la egalitate cel de-al doilea joc de pregătire susținut în această pauză competițională, 0-0, la Buftea, cu FC Voluntari, adversara cu care, în Superliga, și-a împărțit victoriile. Jocul a fost unul echilibrat, cu ocazii de ambele părți, elevii lui Nicolae Constantin trecând pe lângă deschiderea scorului de două ori în prima repriză, la ocaziile lui Seto sau Măzărache, dar și după reluare, atunci când Cioiu a fost cel mai aproape de gol, cu o lovitură de cap trimisă, alături de poartă, din marginea careului de șase metri.
„Lupii” au început jocul cu un „11” mult mai aproape de varianta ideală, alcătuit din Leitner – Mathaus, Meijers, Huja – Borța, Seto, Jair, Țicu – Măzărache, Budescu, Grozav. După pauză au jucat Vâlceanu – Pashov, Olaru, Huja (75 Pătrașcu) – Seniko, Cebotaru, Dumitriu, Velisar – Bratu, Măzărache (55 Tucaliuc), Cioiu.
Pentru formația ploieșteană urmează, acum, linia dreaptă a pregătirilor înainte de reluarea campionatului. Vineri, 2 decembrie, de la ora 19.00, pe „Ilie Oană”, Petrolul va primi vizita Universității Cluj, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Superliga.

Se apropie „scadența”

Până atunci, ”viața” clubului se apropie de o nouă scadență privind viitorul financiar, jucătorii prezentându-se, săptămâna trecută, în fața conducerii, pentru a solicita lămuriri cu privire la sumele de bani restante. Se așteptă o nouă colaborare / sponsorizare, sunt programate ședințe (mai mult sau mai puțin „furtunoase”), încep să apară și discuții privind vânzarea unor jucători, la iarnă, pentru a acoperi deficitul financiar, în cazul în care nu vor apărea ”salvatorii”. Jair, Huja și Țicu sunt, în acest moment, ”vandabili, dar, răspunsurile la foarte multe semne de întrebare depind și de ce se va întâmpla în următoarele trei meciuri, până la vacanță.

Foto: Cristi Stavri și Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu)