Cosmin Iliescu

Dacă în partidele precedente C.S.O Plopeni obținea puncte importante în ultimele secvențe ale meciurilor disputate, în minutele 90+3 și 90+4, acum norocul i-a părăsit pe jucătorii antrenați de Daniel Dumitrache! Deși au început foarte bine jocul și au ratat ocazii mai multe, gazdele au irosit, de la punctul cu var, în prelungiri, șansa de a lua măcar un punct, până la urmă!
Încă din min. 10, R. Alecsandru ar fi putut să deschidă scorul dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri de poartă, dar șutul acestuia a lovit bara din dreapta porții! Trei minute mai târziu și A. Ciobanu a fost foarte aproape să deschidă scorul, dar lovitura acestuia de cap a trecut milimetric pe lângă poartă. Deși plopenarii au dominat, au avut o posesie mai bună și un ritm mai bun de joc, copiii de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2 au reușit să dea lovitura. Au încercat să se apere organizat și să scape pe contraatac, iar pragmatismul puștilor antrenați de Valentin Suciu și-a spus cuvântul. Mai întâi ei au profitat de o neînțelegere între fundașii gazdelor, o respingere eronată aproape de finalul primei reprize, în min 43, ajungând în piciorul lui O.Vura, care i-a adus pe oaspeți în avantaj, mingea ricoșând în plasă. Bucuria celor de la Sepsi II nu a durat foarte mult, la ultima fază a primei reprize D.Iancu centrând în careu din partea dreaptă pentru lovitura de cap a lui A. Ciobanu care a restabilit egalitatea.
În actul secund, tot gruparea condusă de Radu Perpelea a controlat jocul, dar chiar apărarea – care a fost mereu punctul forte la Plopeni – și-a arătat slăbiciunile, în min. 62, la centrarea din flancul drept a lui I. Grigore, mingea lovindu-l în picior pe S.Niță care nu a fost atent și a deviat mingea în propria poartă. Chiar dacă plopenarii au forțat să restabilească egalitatea, de data acesta, a lipsit șansa, în minutul 83 R. Popa repingând miraculos de pe linia porții trasorul lui Andrei Ciobanu! Iar când mingea nu vrea să intre în poartă, nu intră… La ultima fază a meciului, în min. 90+4, veteranul C.Vlad a ratat un penalti, șutând pe lângă poartă și, astfel, CSO Plopeni ”trăiește” primul eșec pe teren propriu din acest campionat!

C.S.O Plopeni – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe II 1-2 (1-1)
Stadion: “Gheorghe Șilaev” Plopeni, Spectatori 100.
Au marcat: A. Ciobanu (45)/O.Vura (43), S. Niță (62)
CSO Plopeni: S. Georgescu – Ș. Niță, B. Minea, R. Alecsandu, D. Chejnoiu- A. Rusu(53 M. Răileanu), E. Rudaru (77 Cr. Lazăr), R. Simionescu (66A. Giuroiu), Al. Păun (53 R. Dumitru), D. Iancu ( 53C. Vlad) – A. Ciobanu. Antrenor: Daniel Dumitrache
Sepsi II: R. Niczuly – R. Popa, Cr. Bogdan, K. Dobozi, And. Mitu – D.Horciu (46 N. Kocsis), D.Rența, I. Grigore (88 I. Răducioiu), O. Vura (88 F. Ilie), A. Nistor ( 55 B. Renoe)- S. Șerban (55 V. Toma). Antrenor: Valentin Suciu
Cartonase galbene: A. Giuroiu(77), D. Rența (87), B. Renoe (90+1), And. Mitu (90+3), K. Dobozi (6, 90+1)
Eliminare: K. Dobozi (90+1)
Au arbitrat: Mădalina Gherghi (Buftea) – Adrian Răzvan Drăgan (Sibiu), Alexandru Cozma (Târgu Mureș)
Observator de arbitrii: Cătălin Vremăroiu (Dâmbovița). Delegat de joc: Ionel Gheonea (București)
Jucătorul meciului: Raul Popa (Sepsi II)