Hipodromul Ploieşti a găzduit o nouă reuniune hipică, dedicată de data aceasta exclusiv trapului, pe care CSM Ploieşti a organizat-o cu sprijinul partenerilor de la Federaţia Română de Trap!
Au fost patru curse atractive în program, cea mai interesantă fiind întrecerea care a închis evenimentul, „Criteriul cailor de 3 ani ai FRT”, în care s-a impus însă fără mari emoţii armăsarul Nelson, condus de Adrian Marciu, acesta câștigând duelul cu ”contracandidații” Dușan, New Jersey și Dijon Sti.

În celelalte curse ale zilei, câştigătorii au fost: Junkie (driver Adrian Marciu), în Premiul Baikal, General de Bry (driver Adrian Marciu), în Premiul Darius şi Haiti The Best (driver Laurenţiu Matei), în Premiul Lucas Gabriel, acesta din urmă fiind un driver care s-a aflat la prima victorie a carierei, bucuria sa și a familiei fiind evidentă. Festivităţile de premiere ale curselor au fost oficiate de preşedintele Federaţiei Române de Trap, Marian Manea, de directorul adjunct al CSM Ploieşti, Lucian Rădulescu, de reputatul medic Valeriu Zaharia şi de maestrul emerit Titi Tudor.
Cel mai probabil, pe 11 decembrie va fi programată ultima reuniune a anului 2022, care va coincide și cu organizarea Orășelului Copiilor în aceeași locație – pe Hipodromul Ploiești.