Fetele de la Activ Ploiești au mai bifat un joc ”de antrenament”, eșalonul secund al handbalului feminin românesc fiind ”rupt” în două: echipe bunicele, cu pretenții, care încearcă să se apropie de nivelul unor echipe profesioniste și formații ”amatoare”, care se dovedesc a fi doar bune ”încasatoare”.
Cam așa au stat lucrurile și în duelul dintre Activ și Spartac București, desfășurat în Capitală, echipa gazdă fiind una care se încadrează în categoria celor care ”nu pot încurca” formații din partea superioară.
Iar senioarele lui Dragoș Dobrescu au învins și ele, fără probleme, la ACS Spartac București cu scorul de 36-12, după ce au condus la pauză cu scorul de 19-6. A fost un joc la discreția jucătoarelor ploieștene, iar diferența de valoare și-a spus cuvântul, fără vreun fel de emoții pe tabelă.
Antrenorul Dragoș Dobrescu a deplasat la Bucuresti următoarele jucătoare: Ada Arvatu (3 goluri), Mara Arvatu (6 goluri), Gabriela Moldoveanu (2 goluri), Flori Popescu (4 goluri), Maria Dumitriu, Ana Dumitrașcu (1 gol), Anna Ivanenko (4 goluri), Ioana Paraschiv, Zsofia Csavar (1 gol), Daria Grădișteanu (4 goluri) Diana Andrița (3 goluri), Carla Profirescu (3 goluri), Diana Diaconu, Ramona Gavrilă (2 goluri) și Cătălina Sava (4 goluri). Mai mult, două ”piese grele”, Patricia Vizitiu și Larisa Tamaș au fost menajate pentru meciul cu Spartac, acestea recuperându-se după accidentari ușoare. Activ urcă pe poziția a doua a clasamentului Diviziei A de handbal feminin, urmând să întâlnească, la finele acestei săptămâni, în ultima etapa a turului, echipa ACS Unirea Dobroești.