Nu a fost loc de nicio surpriză în cele trei meciuri restante din primul eșalon județean, meciuri rămase de jucat după amânarea unor partide în perioada când reprezentativa de amatori a județului Prahova a evoluat în turneul preliminar UEFA Regions Cup, de la Albena – Bulgaria.
Favoritele – Tricolorul Breaza, Petrolistul Boldești și CSO Băicoi – s-au impus fără mari emoții, brezenii asigurându-și un avans de 3 puncte în fruntea ierarhiei, la jumătatea întrecerii, în fața urmăritoarelor (CS Câmpina și, Petrolul 95).
Tricolorul Breaza a întâlnit duminică dimineață, pe teren propriu, formația AFC Brebu, de care a trecut cu 3-1, într-un joc decis după pauză, influențat serios și de terenul greu, moale.

Negotei, la cota 19!
Brezenii au avut o primă mare ocazie prin golgheterul echipei, Negotei, dar șutul acestuia din interiorul suprafeței de pedeapsă a fost scos de la vinclu de Stănulescu, dar oaspeții au fost cei care au deschis scorul, în minutul 16, prin Vișan. Elevii lui Costin Plăvache au egalat după numai cinci minute, prin D. Dumitru, desprinderea venind în partea secundă, prin golurile lui Burlacu (min. 63) și Negotei (min. 84), acesta din urmă ajungând la nu mai puțin de 19 reușite în prima parte a sezonului, cu un ”randament” foarte bun, de peste un gol per joc, în medie!
Tricolorul se instalează în fotoliul de lider al campionatului, o poziție meritată, singura sincopă din tur pentru formația prezidată de Marius Vișan fiind exact în fața principalei urmăritoare, CS Câmpina, în deplasare!
La fluierul arbitrului Paul Manu, pentru ultima reprezentație în 2022, s-au aliniat următoarele formații:
Tricolorul Breaza: Negreanu – Badea, O. Gheorghe, Burlacu, Mușea (90+1 Ștefănoiu), Roșu (71 Ioniță), Duricu, A. Popa, D. Dumitru, Petrescu, Negotei (90+1 Nedelcu). Antrenor: Costin Plăvache.
AFC Brebu: Stănulescu – Dima, Oprică, Neagu, Marcu, B. Dumitru (12 Baciu), F. Stoica (69 Ștefan), Mărăcineanu, A. Duricu, Oancea, Vișan. Antrenor: Robert Săvulescu.

Iată rezultatele înregistrate în meciurile restante și clasamentul turului:
Voința Vărbilău – CSO Băicoi 1-4
Tricolorul Breaza – AFC Brebu 3-1
CSC Berceni – CSO Boldești 2-6