Tradiționala întrecere de fotbal în sală rezervată loturilor județene formate din arbitri activi și-a consumat un nou episod, turneul din acest an fiind găzduit de Cheile Grădiștei.
Iar selecționata cavalerilor fluierului prahoveni a obținut o performanță meritorie, dovedindu-se că arbitri din județul nostru știu fotbal și în practică, CJA Prahova ocupând locul 2 în Cupa Prieteniei!
Competiția dedicată colegiilor județene de arbitri a adus în prim plan unul dintre cei mai apreciați arbitri de la noi, Mihai Amorăriței, centralul din Câmpina, din lotul divizionar al Ligii a II-a, devenind golgheterul competiției, cu 8 goluri marcate!
Arbitrii noștri au câștigat grupa din care au facut parte cu 7 puncte obținute, după două victorii și un egal (5-0 cu Olt, 4-3 u Dâmbovița și 1-1 cu CJA Brașov II). A urmat apoi un sfert de finală cu AJF I Brașov (1-0), urmat de semifinala cu AJF Vrancea (câștigată clar, cu 6-2).
Finala a fost adjudecată de campioana en-titre, AJF Galați, cu scorul de 3-0, lotul echipei noastre fiind format, în ordinea loturilor din care fac parte, din următorii arbitri: Valentin Dumitru, Andrei Moroiță, Mihai Amorăriței, Ovidiu Oprea, Diana Florea, Mădălin Dicu, Alin Gheorghe, Mihai Safta, Gabriel Enache, Mircea Rusu, Alin Ionică, Gabriel Răduță, Alexandru Bălănescu, Emilian Chipon, Costin Drăgănescu și Stan Cristian.
Arbitrii prahoveni au fost însoțiți la acest turneu de către președintele CJA Prahova, Marian Deaconu, vicepreședintele CJA Prahova – Constantin Safta, și unul din membrii CJA Prahova, Marian Popa.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentI n f o m e d i c a
Articolul următorVorbe înţelepte