V. S.

Primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru, a anunțat că Bianca Boeroiu, make-up artist în cadrul îndrăgitului serial ”Wednesday”, unul dintre cele mai vizionate filme de la finalul anului 2022, dar și în cursul anului trecut, va primi titlul de Cetățean de Onoare al localității de lângă Ploiești.”Am fost onorat să primesc la sediul Primăriei Blejoi vizita Biancăi Boeroiu. Aceasta este câștigătoarea premiului Emmy din acest an pentru contribuția sa, ca Make-up Artist, la serialul de mare succes Wednesday, care a fost filmat parțial și în România. Sunt încântat că a acceptat să devină cetățean de onoare al comunei noastre, comună în care s-a născut și a crescut. Voi propune un proiect în acest sens Consiliului
Local Blejoi la următoarea ședință care va avea loc la sfârșitul lunii aprilie. O felicit acum și public, în numele comunității noastre, pentru performanța obținută în industria cinematografică. Bianca, ne mândrim cu tine!”, a transmis primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru.
La începutul acestui an, Bianca Boeroiu a câștigat un premiu Emmy pentru machiajul realizat în seria Wednesday, la categoria „Machiaj contemporan remarcabil”.
În industria filmului românesc, Bianca Boeroiu, absolventă a Liceului de Artă din Ploiești, este una dintre cele mai apreciate make-up artiste, fiind câștigătoarea altor câteva premii Gopo pentru activitatea sa.