În Liga 3, se poate spune că, din seria echipelor prahovene, doar două formații dintre cele 4, ” ale noastre”, mai au ”mize” pentru finalul de sezon, care se apropie cu pași repezi.
În play-off, CS Blejoi a mai rezistat o rundă, pe locul 2, care va duce la final la baraj, elevii lui Răzvan Vlad ratând însă șansa de a se despinde la patru puncte de urmăritorii lor, cei de la Popești Leordeni. Trupa lui Răzvan Vlad a condus, prin golul lui David Brăilă, dar s-a văzut egalată pe final, la capătul unui meci ””mediu”. Lupta va continua, probabil, până spre ultima etapă, în duelul prahoveano-ilfovean fiind posibil orice, după ceea ce s-a văzut până acum.
În play-out, derbiul județean de la Păulești a consfințit ”soarta” echipei gazdă, care este ca și retrogradată, după un nou eșec, 1-2 cu Tricolorul Breaza. A fost un meci în urma căruia, clar, doar Tricolorul rămâne să se lupte pentru salavare, în timp ce Păuleștiul mai poate aștepta doar o ”conjunctură” prin care să rămână în Liga 3, ”la mila Federației”, pe locurile vacante, la vară! Și, deși mai e mult până atunci, parcă se simte ”în aer” că acest lucru nu se va întâmpla…
Revenind la derbiul prahovean din Liga a III-a, Seria a V-a, playout, etapa a IV-a, dintre CS Păulesti și Tricolorul Breaza, scor 1-2, a fost o victorie meritată și muncită a oaspeților, obținută și cu șansă. Cu trei absenți în lot (Duricu, Dinu și Dumitrache), echipa oaspete a deschis repede scorul prin autogolul lui Dumitrașcu, în minutul 10, după ce, cu două minute mai devreme, Roșu șutase slab, cu dreptul, din poziție de ”unu-la-unu” cu portarul echipei din Păulești. Oaspeții au dublat avantajul în minutul 25, când Dudu l-a depășit în viteza pe Cl. Vasile și l-a găsit în careu pe Ioniță, care a tras puternic, cu piciorul stâng, în plasa porții lui N. Nedelcu. După ce oaspeții au ratat ocazia de a închide meciul, cea mai importantă ocazie aparținându-i lui Catană, care a nimerit bara, cu șutul său din lovitură liberă de la 25 de metri, la ultima fază a primei reprize, gazdele înscriu pentru 2-1, prin Baciu ( șut pe colțul scurt). În partea a doua, cele doua echipe s-au angajat într-un meci de luptă, dar fără goluri, deși ocaziile nu au lipsit. Ba chiar Vintilă a marcat, dar golul a fost anulat pentru Păulești, iar la ultima fază, șutul lui Vrăjitoarea a fost respins de pe linia porții! Poate că un punct era mai ”echitabil”; dar, cu siguranță, nu … ajuta pe nimeni, dintre cele două combatante, astfel că doar Breaza continuă lupta pentru evitarea penultimei poziții, contra celor de la Aro, în timp ce CS Păulești va rămâne ”lanterna” seriei.

CS Blejoi – SC Popeşti Leordeni 1-1 (1-0)
Marcatori: Brăilă (29)/M. Mihai (80)
CS Blejoi: M. Cotolan – Toroiman (67 Popenciu), Pătraşcu, Ov. Costache – Bălaşa, Dr. Mănescu (67 T. Giuroiu), I. Dima, Brăilă, Tolea – Lambru (cpt), R. Tudor (78 Cr. Ionescu). Antrenor: Răzvan Vlad
SC Popesti-Leordeni: Păduraru – Florea (46 Al. Anghel), Motroc (cpt), Leafu, Al. Gheorghe – Purice (33 Apostol), Boiangiu – Abăluţă, Catrina (57 Ohaci, 77 Cerniţchi), M. Mihai – Țangulea (77 Tudorache). Antrenor: Andrei Cristea.
Avertismente: Dima (28), Tolea (62)/Florea (23), M. Mihai (45+1), Boiangiu (55), Leafu (58), Abăluţă (87), A. Cristea (antrenor – 90+3), M. Ionică (masseur – 90+3).
Arbitri: Sebastian Lăstun (Rȃmnicu Valcea) – Alexandru Mihăilă (Ramnicu Valcea), Doinel Colniceanu (Tulcea)
Observator pentru arbitri: Florin Ghimbăşan (Braşov)
Delegat de joc: Raluca Şerban (Bucureşti)