În anul 2019, Bogdan Toader – la vremea respectivă președinte al Consiliului Județean Prahova, primarul comunei Blejoi – Adrian Dumitru și Andrei Țurcanu – pe atunci director general al Agenției Naționale pentru Locuințe, au stabilit, prin colaborarea dintre cele trei instituții pe care le reprezentau, două proiecte comune de realizare a unor blocuri de locuințe destinate tinerilor din Blejoi și, respectiv, medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, pentru a-i determina pe cei navetiști să rămână și să-și desfășoare activitatea în cea mai mare unitate medicală din Prahova.
După anunțul făcut de primarul comunei Blejoi privind stadiul avansat al proiectului de construire a blocurilor pentru tineri, prin ANL, deputatul Bogdan Toader a salutat continuarea proiectului.
”Mă bucur să văd că domnul primar al comunei Blejoi, Adrian Dumitru, a continuat un proiect pe care l-am gândit împreună, alături de Andrei Țurcanu, fostul director general al Agenției Naționale pentru Locuințe!
De fapt, doar jumătate din proiectul pus pe hârtie în anul 2019, atunci când demarasem documentația atât pentru construirea de locuințe ANL destinate tinerilor (partea Primăriei Blejoi), cât și pentru construirea de locuințe destinate medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești (partea Consiliului Județean Prahova). Lucrurile s-au împotmolit în privința proiectului CJ, destinat construirii locuințelor pentru specialiștii din Sănătate, acesta fiind mult mai întârziat comparativ cu cel al comunei Blejoi. Cu siguranță, noul președinte al Consiliului Județean Prahova, colegul nostru Virgiliu-Daniel Nanu, va reuși să impulsioneze toate obiectivele aflate în diferite faze, printre care se va afla și construirea de locuințe destinate medicilor de la Județean, prin ANL! Felicitări, Adrian Dumitru, pentru consecvență și voința de a le face viața mai frumoasă tinerilor din Blejoi!”, a transmis parlamentarul social-democrat.