F. T.

Polițiștii din Boldești-Scăeni i-au prins pe trei bărbaţi bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, respectiv de bovine.
Speţa este prezentată de către IPJ Prahova astfel: „La data de 21 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat că persoane necunoscute i-ar fi sustras în noaptea precedentă 5 bovine de la ferma acestuia, din comuna Lipănești.
În urma reclamaţiei, au fost efectuate mai multe activități investigativ-operative, fiind identificați bănuiții, la domiciliul acestora fiind pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, unde au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.
Cei trei bărbați, cu vârstele de 41, 42 și 43 de ani, din comuna Lipăneşti, au fost conduși la sediul unității de poliție în vederea audierii, iar față de cel de 43 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Cele 5 bovine în valoare de aproximativ 40.000 de lei au fost recuperate și înapoiate proprietarului.
Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”.