Jucătorul campioanei CSU Asesoft, Virgil Stănescu, va ocupa, în următorii cinci ani, funcţia de manager general al divizionarei secunde Steaua Bucureşti. ViSta l-a cooptat, în proiectul care vizează readucerea grupării „roş-albastre” în prim-planul baschetului românesc, pe Mladen Jojic, antrenor care s-a aflat la cârma Asesoftului în perioada 2004-2007.
Jojic, ultima dată pe banca tehnică a echipei feminine Nova Vita Târgu Mureş, îi va avea, sub comanda sa, pe ploieştenii Victor Constantin, Andrei Lefter şi Vladimir Biasutti, precum şi pe Marian Arărău, campion şi câştigător al Cupei României cu CSU Asesoft, în 2009.
„ Nu excludem o colaborare între grupele de juniori ale echipei noastre şi Steaua Bucureşti, cea mai titrată formaţie din baschetul românesc. Ne bucură faptul că Stănescu a acceptat această provocare şi a apelat la Mladen Jojic, un antrenor cu experienţă, care a realizat foarte multe pentru Ploieşti. Le dorim amândurora mult succes, întrucât ştim cu toţii cât de greu este drumul la care au pornit”, a declarat preşedintele executiv al lui CSU Aseosft, Ionuţ Georgescu.

Fostă participantă în grupele EuroChallenge, ediţia 2010-2011, sezon în care a atins faza semifinalelor Campionatului Naţional şi a disputat finala Cupei României, Steaua Bucureşti s-a retras, în urmă cu un an, de pe scena primei divizii, din cauza problemelor financiare. Pentru noua ediţie, „militarii” îşi propun formarea unei echipe competitive cu care să atace promovarea în Liga Naţională.

www.csuasesoft.ro