Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza unor evenimente rutiere.
Traficul rutier este uşor îngreunat pe DN1 Braşov – Ploieşti, la Posada (judeţul Prahova), la kilometrul 115+350 de metri, unde un podeţ este în reparaţii.
Informăm, de asemenea, că şi pe DN6, se circulă uşor îngreunat din cauza restricţiilor impuse în zonele în care se execută lucrări de modernizare (Porţile de Fier I, în judeţul Mehedinţi, tronsonul Craiova – Cârcea – Caracal, la Stoeneşti, Pestra, Dăneasa şi Mihăeşti, în judeţul Olt, Buzescu şi Roşiori de Vede, în judeţul Teleorman).
Reamintim că, în vederea executării unor lucrări la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferată, circulaţia este întreruptă pe DN7, în judeţul Arad, la kilometrul 540+248 de metri, între localităţile Tudor Vladimirescu şi Arad. Traficul rutier se desfăşoară deviat, din localitatea Tudor Vladimirescu, pe DJ682C – DJ709 – Centura NV Arad.
Pentru prevenirea accidentelor rutiere grave, recomandăm conducătorilor de autovehicule să nu efectueze în trafic manevre riscante şi să aibă cuplată centura de siguranţă pe toată durata deplasării. De asemenea, să se asigure cu temeinicie înaintea efectuării manevrelor de depăşire şi să circule cu viteză moderată, adaptată condiţiilor de trafic şi încadrată în limitele stabilite de lege.