Operatorii de retele din Ploiesti mai au la dispozitie doar doua zile pentru a termina lucrarile de modernizare incepute pe strazile cuprinse in programul de reabilitare. Primaria a dat ca termen limita retelarilor data de 15 noiembrie pentru finalizarea lucrarilor. Greu de crezut insa ca santurile sapate pe zeci de kilometri vor fi astupate intr-un timp atat de scurt.
Zeci de strazi cuprinse in programul de reabilitare demarat de Primaria Ploiești nu pot fi reparate conform graficului prevazut inițial. Dupa ce au aflat ca strazile vor fi asfaltate, operatorii de rețele și-au dat seama ca și ei vor sa faca modernizari. Astfel, de cateva saptamani, lucrarile de asfaltare au fost sistate, pentru a permite efectuarea lucrarilor de modernizare a conductelor subterane.

Notificarile trimise de administrația locala nu i-au convins pe operatorii de rețele sa se conformeze. Așa se face ca șanțurile sapate au fost astupate de mantuiala in cele mai multe dintre zonele unde s-au desfașurat lucrari de modernizare a rețelelor. De altfel, reprezentantii Primatiei se asteapta ca aceste lucrari sa ramana in stadiul actual pana la primavara.