– 28.12.2010, ora 10:22 – incendiu casa particulara in comuna Brazi
In comuna Brazi, sat Negoiesti, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar S. Nicolae.
Au ars: boilerul si bunurile dintr-o bucatarie.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 50.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 3.000 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unor aparate electrocasnice lasate sub tensiune.
Nu s-au inregistrat victime.

– 28.12.2010, ora 13:03 – incendiu casa particulara in comuna Barcanesti
In comuna Barcanesti, sat Tatarani, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar C. Ana.
A ars funinginea de pe cos.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 50.000 lei.
Nu s-au inregistrat victime.

– 28.12.2010, ora 19:10 – incendiu casa particulara in localitatea Azuga
– In localitatea Azuga, strada Umbroasa, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar L. Gheorghe.
A ars funinginea de pe cos.
Nu s-au inregistrat victime.

– 28.12.2010, ora 23:00 – incendiu casa particulara in comuna Izvoarele
In comuna Izvoarele, strada Principala, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar O. Marcela.
Au ars: acoperisul locuintei construit din lemn cu invelitoare tigla pe o suprafata de aproximativ 100 mp, tavanul unei camere pe o suprafata de aproximativ 16 mp si bunuri casnice.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 12.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 200.000 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cos de fum amplasat ori neprotejat termic fata de materiale combustibile.
Nu s-au inregistrat victime.

Echipajele SMURD au intervenit in 8 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.