Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, in judetul Prahova, traficul rutier este ingreunat pe DN1A Bucuresti – Ploiesti, la kilometrul 51, in zona Cocorastii-Colt, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei autovehicule. Conducatorul unui autotren s-a angajat in depasirea unui alt tir, in timp ce din sens opus se apropia un autoturism. In incercarea de a evita accidentul, conducatorul autotrenului a acrosat atat tirul depasit, cat si autoturismul. O persoana aflata in masina (care in urma impactului a fost deviata intr-un copac) a fost transportata la spital. Din cauza ca circulatia a fost intrerupta aproximativ 45 de minute, s-au format coloane de autovehicule.

Pe DN1, intre Sinaia si Busteni, se circula in coloana pe sensul de mers catre Brasov. Le recomandam participantilor la trafic sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera, care actioneaza in principalele intersectii si in zona trecerilor pentru pietoni.
Pentru evitarea aglomeratiei de pe DN1 Ploiesti – Brasov, poate fi folosita si ruta DN1A Ploiesti – Valenii de Munte – Cheia – Sacele. Pentru zona Bran – Moeciu se poate urma traseul A1 Bucuresti – Pitesti, DN73 Pitesti – Brasov.