In perioada 3-10 ianuarie handbalistele de la CSM Ploiesti efectueaza un cantonament montan la Busteni.
Din lotul echipei antrenate de Gigi Ionescu nu face parte Rossana Lopataru, jucatoare care s-a operat la un deget si a devenit astfel, indisponibila.
Stagiul de la Busteni este unul axat pe pregatire fizica specifica, la aceasta actiune nefiind nume noi in lotul ploiesean.
„Este un cantonament necesar pentru noi in perspectiva luptei pentru promovare, mai ales in aceasta perioada. Nu avem prea mult timp la dispozitie pentru ca pe 16 ianuarie incepem meciurile oficiale, astfel incat trebuie sa ne miscam repede.
Va fi o perioada axata, evident, pe elemente de pregatire fizica. Va fi, insa, o pregatire fizica specifica, pentru ca perioada competitionala este foarte aproape. Daca va exista posibilitatea sa disputam si o partida de verificare, eventual cu Rulmentul Brasov, vom juca acest meci, dar nu e nimic sigur in acest sens. Important va fi modul in care fetele vor raspunde la efort in aceasta perioada”
Pentru CSM Ploiesti, prima partida oficiala din 2011 va avea loc pe data de 16 ianuarie, la Plopeni, impotriva celeilalte echipe ploiestene din Divizia A – Activ.