Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră s-a desfasurat în condiţii de ceaţă pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 11 şi 30.
Ceaţa a mai fost prezentă în cursul dimineţii pe autostrada A2 Bucureşti – Cernavodă şi pe drumurile din judeţele Ilfov şi Gorj însă, în acest moment, vizibilitatea este de peste 200 de metri, iar circulaţia se desfăşoară în condiţii bune.
Din cauza unor alunecări de teren, pe câteva drumuri naţionale se circulă restricţionat, cele mai importante dintre acestea fiind DN10, în judeţul Buzău, în zonele Siriu şi Ciuta, DN15 în localitatea Tulgheş din judeţul Harghita, DN67, între localităţile vâlcene Costeşti şi Negruleşti şi DN66, pe segmentul Bumbeşti-Jiu – Aninoasa.
Informăm, de asemenea, că până la data de 16 aprilie 2011, pe DN1 Bucureşti – Ploieşti, în zona localităţii ilfovene Săftica, între kilometrii 24+030 metri şi 25+500 metri, se montează separatoare de sensuri din beton. Circulaţia pe benzile de lângă axa drumului va fi restricţionată în zonele de lucru. Le recomandăm conducătorilor auto să se asigure şi să se încadreze din timp pe benzile de circulaţie de lângă acostamente.