Ieri, Unirea Campina- formatie din Liga A Prahova – si-a anuntat obiectivele si „logistica” pentru sezonul viitor, cand gruparea din al doilea municipiu al Prahovei tinteste promovarea in Liga a III-a. Noul antrenor principal al Unirii este Costin Plavache (foto), ultima data fiind incadrat la Tricolorul Breaza, fostul fotbalist de la Poiana urmand sa fie ajutat de „principalul” de pana acum, Marius Palanceanu. Se anunta, de pe acum, o lupta acerba pentru suprematia in primul esalon judetean, intre cei doi fosti colegi, Plavache (Unirea) si Burchi (CSM Campina)! Asta fara a mai pune la socoteala alte echipe „cu ambitii”, precum Petrolul 2 – care are sanse sa continue in Liga A, cu obiectiv promovarea, Petrolistul Boldesti, CS Paulesti, Avantul Maneciu si, eventual, FC Vispesti – grupare nou infiintata, care va juca pe terenul din Blejoi, si care are un potential financiar „peste medie”, daca ne luam dupa zvonurile care circula.

Arbitrul Ionut Neagu va ataca decizia CCA

Pe 10 iunie, Comisia Centrala a Arbitrilor a decis ca mai multi arbitri din esaloanele superioare sa fie retrogradati sau chiar scosi din activitate. Din ultima categorie face parte si arbitrul prahovean Ionut Neagu, cavaler al fluierului care nu este impacat cu decizia forului mai sus amintit. „Voi ataca <> pana voi epuiza toate procedurile de contestare sportive si nu numai, deoarece aceasta decizie nu este regulamentara conform R.O.D.A.A.F! In opinia mea este o hotarare care poate fi schimbata de comisiile abilitate”, a spus Neagu pentru site-ul scoaladearbitri.blogspot.com.

Amintire cu Belodedici

Singura echipa prahoveana de juniori premiata, pana acum – grupa de Juniori E (nascuti in anul 2000 si mai mici) a FC Petrolul Ploiesti – a ramas cu amintiri frumoase de la meciul in care si-a adjudecat medaliile de bronz. Elevii lui Iulian Cojocaru nu au ratat prilejul unei fotografii cu directorul FRF pentru Compartimentul „Copii si Juniori”, Miodrag Belodedici (foto). Astazi, de la ora 18,00, tot la Buftea, o alta echipa prahoveana- cea a Juniorilor B de la Petrolul – va juca , tot pentru medaliile de bronz, cu FC Brasov.

Start in finala Cupei

Formatia prahoveana care va reprezenta judetul nostru la etapa finala a Cupei Romaniei la minifotbal este gruparea Unirea Teleajen, echipa care abia in aceasta vara a promovat in esalonul de elita al fotbalului pe teren redus. Editia a II-a se va desfasura la Sibiu, incepand de astazi si pana pe 26 iunie, iar la competitie vor participa 28 de echipe din intreaga tara. Ele vor fi impartite in sapte grupe a cate patru, in etapa superioara calificandu-se ocupantele primelor doua pozitii in clasamentele grupelor, precum si primele doua echipe ocupante ale locului trei, cel mai bine clasate. Pentru acest trofeu se vor lupta: Cipricom Zalau, RMC 24 Alba-Iulia, FC Coriolan Bacau, Klinker Brasov, Calia Press Bucuresti, Dream Mob Buzau, AS Secpral Cluj-Napoca, Magnolia Craiova, Alfa Team Cristur Deva, IPA Jandarmii Focsani, Ancora Galati, Phoenix Hunedoara, Nera Computers Iasi, Sagetile Albastre Otopeni, Dracii Rosii Medias, CS Dinamo Severin, Fenix Play Piatra Neamt, Inter Oradea, Ambient Roman, reprezentanta din Satu Mare, BarceRoma Sibiu, Univers 2000 Sibiu, Adistal Suceava, Euro Glia Nusfalau Zalau, Steaua Micro 11 Targoviste, Vlad Centrum Tarnaveni si AS WMT Giroc Timisoara.

Grupaj realizat de Marian DIMA, Cristi DAMIAN