– 27.06.2011, ora 15:41 – incendiu vegetaţie uscată în comuna Baba Ana
În comuna Baba Ana, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată, proprietar Consiliul Local Baba Ana.
A ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 2 ha.
Nu s-au înregistrat victime.

– 27.06.2011, ora 15:43 – incendiu casă particulară în comuna Ceraşu
În comuna Ceraşu, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar T. Ion.
A ars acoperişul construit din lemn cu învelitoare şindrilă pe o suprafaţă de aproximativ 25 mp.
Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 50.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 10.000 lei.
Cauza probabilă: scurtcircuit electric.
Nu s-au înregistrat victime.

– 27.06.2011, ora 23:46 – incendiu autoturism în municipiul Ploieşti
În municipiul Ploieşti, strada Ghimpaţi, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietar B. Simona. În urma incendiului s-a deteriorat instalaţia de climatizare a autoturismului.
Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 20.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 500 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice sau fizice.
Nu s-au înregistrat victime.

Echipajele SMURD au intervenit în 17 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.