Este oficial, firma Rosal Group a castigat serviciul de salubritate la Ploiesti. Rezultatul nu mai surprinde pe nimeni, in conditiile in care parteneriatul portocaliu intre primarie si firma de salubritate a pedelistului Silviu Prigoana functioneaza perfect de mai bine de un an, la Ploiesti. Comisia de licitatie a facut tot posibilul sa descalifice firma Vitalia Servicii pentru Mediu si a reusit. Oferta facuta de Vitalia, care a anuntat ca va colectat gratuit gunoiul selectat de la populatie, a fost considerata nerealista. Asa ca Vitalia, desi initial a obtinut cel mai bun punctaj in urma acestei oferte, a fost scoasa din cursa, iar Rosal a fost declarata castigatoare.
Decizia declanseaza, acum, razboiul gunoaielor la Ploiesti. Reprezentantii firmei Vitalia Servicii pentru Mediu, care detine toate pubelele si containerele de colectarea a gunoiului din Ploiesti, au anuntat ca, de la 1 iulie, tariful de inchiriere catre Rosal se va dubla. In cazul in care firma deputatului Prigona refuza noul tarif, reprezentantii Vitalia vor retrage, incepand din acest weekend, pubele de la populatie.

Mai multe informații despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 19:30 sau 23:00.