Pe 9 şi 10 aprilie 2005, CSU Asesoft scria o pagină de istorie. Ploieştenii treceau de Banvit (Turcia), în semifinale, şi de Lokomitv Rostov (Rusia), în finală, pentru a deveni prima echipa din România câştigătorea a unei competiţii inter-cluburi europene – FIBA Europe Cup.

La şase ani şi trei luni distanţă de la acea izbândă, clubul CSU Asesoft vă învită să împărtăşiţi şi să retrăiţi împreună cele mai frumoase momente ale acelor zile de sâmbătă şi duminică. Pe 9 şi 10 iulie, cu începere de la ora 12:00, la “Cinema Cafee 3D” din Ploieşti, suporterii alb-albaştrilor, în limita a 60 de persoane, vor putea rememora cele mai importante clipe ale finalei cu Lokomotiv Rostov, şi, de asemenea, vor avea posibilitatea să vadă imagini îm premieră de la petrecerea organizată în cinstea campionilor.

Şi întrucât asemenea momente nu pot fi savurate decât alături de o parte dintre eroii acelor vremuri, la premiera peliculei “Clipe de glorie” vor fi prezenţi Cătălin Burlacu, Levente Szijarto şi Sorin Hartman. De asemenea, suporterii Asesoftului îşi vor putea procura în aceste două zile echipamente similare cu cele ale jucatorilor si vor putea afla mai multe despre redeschiderea Fan Shopului Online (shop.csuasesoft.ro), prin care li se pregateste foarte multe surprize. Preţul unui bilet de intrare la film este de 15 lei, rezervările putându-se face prin telefon, la numărul 0754 598.601.
În cazul în care numărul celor care vor dori să vizioneze acest film va depăși capacitatea sălii pentru cele 2 proiecții, vor mai fi programate și alte vizionări, în același week-end sau în week-end-ul următor.

„Clipe de glorie” – un proiect realizat cu sprijinul Kaproni, Urban Icim, Club Level One, Toping Company, Artsani și Blue Fan Aseshow.