”Târgul cu Bunătăţi” revine în Sinaia pentru a treia oară în acest an, de vineri, 26 august, până duminică, 28 august, de data aceasta în centru, în faţa magazinului Winmarkt. Produsele tradiţionale româneşti, bunătăţi preparate după reţete din gospodăriile tărăneşti din multe zone din ţara asteaptă să fie degustate şi cumpărate de sinăieni, dar şi de turiştii care vizitează Sinaia în aceste zile.

Ca şi la ediţia anterioară, producatorii vor aduce multe bunătăţi deja cunoscute de sinăieni, cum ar fi brânzeturile de la Bran şi Fundata, preparatele din carne de oaie şi porc de la Lapusel, prăjituri şi plăcinte maramureşene, miere si palincă de Zalău, vin şi struguri proaspeţi de la Valea Calugarească, vestita turtă dulce din Arges, ceaiuri şi tincturi din Apuseni, ciocolata de casa din Lipova.
Surprizele „delicioase” din acest week-end vor fi sucurile, dulceţurile şi oţetul de trandafir din Ucea de Sus – Braşov, vestita bragă produsă la Urziceni, dar şi „cârnati la topor” din Curteşti- Botosani.