Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală într-un dosar, faţă de 13 persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.
Învinuiţii sunt cercetaţi pentru că în decursul sezoanelor de iarnă din perioada 2007 – 2011, în calitate de persoane fizice neautorizate, au desfăşurat activităţi comerciale (închiriere sănii), fără a declara organului fiscal veniturile realizate.
Prejudiciul total este de 16.200 lei, activităţile comerciale fiind desfăşurate în apropierea pârtiilor de ski din Azuga.
A fost dispusă începerea urmăririi penale faţă de H. Călin, de 49 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.
În perioada aprilie 2010 – mai 2011, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale ploieştene, a reţinut şi nu a virat către bugetul consolidat al statului impozitele şi contribuţiile cu reţinere la sursă, cauzând un prejudiciu în sumă de 17.219 lei.

Şi faţă de D. Dumitru, a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, constând în aceea că în perioada 24.03.2009 – 30.09.2010, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, a înregistrat în evidenţa contabilă operaţiuni fictive, a omis sa evidentieze anumite operaţiuni,
a reţinut şi nu a virat către bugetul consolidat al statului impozitele şi contribuţiile cu reţinere la sursă.
Prejudiciul cauzat de el bugetului consolidat al statului este de 67.487 lei.