Formația masculină de handbal, CSM, Ploieşti a fost aproape de cel de-al doilea succes din campionat.
Echipa ploieşteană, pregătită de antrenorii Lucian Nicolae şi Marian Vasilescu, a remizat pe terenul formaţiei CSM Satu Mare, în cea de-a treia etapă a Ligii Naţionale, după ce a fost egalată în ultimul minut de joc. Ploieştenii au condus la pauză cu scorul de 10-8, dar şi pe finalul meciului.
De menţionat că CSM Ploieşti a evoluat de la mijlocul primei reprize fără conducătorul de joc Alexandru Dimache, acesta accidentându-se la umărul braţului de aruncare. În prezent, sunt aşteptate rezultatele analizelor pentru a se cunoaşte situaţia exactă a sa. Se speră că nu este nimic foarte grav, dar aproape sigur acesta nu va fi prezent la partida de la CSM Bucureşti.
Despre meci, antrenorul Lucian Nicolae a declarat: „Am făcut un meci bun, păcat, însă, că s-ar putea să-l pierdem pe Dimache pentru următoarele etape. Dacă acesta ar fi putut juca pe întreaga perioadă a meciului, aici, cred că am fi reuşit să ne impunem. Chiar şi aşa am fost aproape de a câştiga. La final, am condus, dar, în ultimul minut, pe ultima fază a jocului, am fost egalaţi. Suntem, totuşi, mulţumiţi că am obţinut un punct din deplasarea de la Satu Mare. Cu trei puncte adunate în primele trei etape ne aflăm într-o situaţie chiar foarte bună”.

Pentru CSM Ploieşti au jucat: Adrian Dumitru – Marius Mihoci 5 goluri, Viorel Zamfir 4, Bogdan Botezatu 4, Tiberiu Constantinescu 4, Alexandru Dimache 2, Ionuţ Rouă 2, Gabriel Ghizdăvescu 1, Vasile Boriceanu, Mihai Ghizdăvescu.