Pe 18 septembrie, I. Mihaela, din comuna Vărbilău, a reclamat poliţiştilor faptul că fratele său în vârstă de 21 de ani, a violat-o pe fiica sa, în vârstă de 17 ani.
Echipă operativă formată a stabilit că în ziua de 17.09.2011, când a revenit la domiciliu, reclamanta şi-a surprins fratele ieşind din camera în care se afla minora I. Ştefania, fiica ei.
Minora era parţial dezbrăcată şi plângea, fiind o persoană cu dizabilităţi. Ea a fost condusă la S.M.L Ploieşti, unde în urma examinării medicul legist a stabilit că „este virgină şi nu prezintă leziuni traumatice”
Din cercetări a rezultat că suspectul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, când a intrat în camera minorei, a dezbrăcat-o şi a atins-o în zonele intime, însă fără a întreţine relaţii sexuale cu aceasta.
Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, urmand ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol.