La sfârşitul acestei săptămâni, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, în cooperare cu Brigada Mobilă de Jandarmi Ploieşti şi Poliţia Locală Ploieşti, a asigurat buna desfăşurare a celor două evenimente fotbalistice ce au fost organizate în municipiul Ploieşti: inaugurarea noului stadion „Ilie Oană” şi meciul disputat de echipele F.C. Petrolul Ploieşti şi F.C. Dinamo Bucureşti.
Poliţiştii au acţionat şi pentru prevenirea şi combaterea actelor comerciale ilicite şi pentru depistarea persoanelor care încercau să comercializeze bilete de intrare la suprapreţ.
Astfel, au fost depistate şase persoane cu astfel de îndeletniciri, împotriva lor fiind luate măsuri sancţionatorii în cuantum de 6.000 lei, totodată fiind confiscate 19 bilete de intrare.
La aceste evenimente au participat aproximativ 30.000 de persoane, măsurile luate ducând la desfăşurarea în bune condiţii a celor două manifestări.
Astfel, nu au existat incidente între suporteri, nu au fost înregistrate atingeri aduse ordinii şi liniştii publice şi nici nu a fost constatată săvârşirea vreunor fapte de natură penală.